joi, 19 noiembrie 2020

Agricultorul roman postuman

 


Azi la RRA e o emisiune despre mancarea noastra. Am inteles ca din 2004 undeva a aparut agricultura pe verticala si noi de aia bagam in noi mancare vegetala din Olanda si Spania. Acuma baietii care vor fura osu’ fac pact pentru agricultura! Credinta pentru romania si romani! Program pe termen lung legiferat si bugetat. Taare! Parca e un déjà vu!?

Ma baietii mosului, s-a schimbat clima de plange si Parisu, ati facut fier vechi tot ce era agricultura noastra monstruoasa mostenire smulsa cu ajutoare de afara poporului astuia. Terenuri parloaga, culturi de toate din gradina lui Dumnezeu fonduri pentru intreprinzatori care au idei si vointa sa cultive 5000 mp. Fara cercetare, fara… fara dar cu castiguri pentru cine trabe !

Prosti am fost astia care munceam zi lumina, irigam fertilizam, praseam, pliveam si recoltam. Acu ceva ani unul pus la butoanele institutului national de pomicultura spunea ca nu e bani de defrisat ce era in productie prin 1989!! Hai la vot ca au (buna) vointa baietii. Problema e ca daca iar gasesc o monstruoasa mostenire ca si asa nici habar nu au cu ce se mananca agricultura ce sa faca baietii. Fac ce le spun stapanii lor! Aveam Gradina Maicii Domnului. Acuma avem antipenali, doritori sa ridice romania lor pana la ceruri. Asta e. Acolo merita prostii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu